Om du som hemmafixare lever efter devisen, var sak har sin skruv, så har du kommit rätt och du gör rätt, riktigt och hållbart i ditt hem. Just frågan ”vilken skruv ska jag använda?” är nog den vanligaste vi på Skruvonline får. Självklart är det mycket som ska tas hänsyn till vid valet av skruv, mutter, plugg eller infästningar. En generell regel är att använda den skruv som är ämnad för det material som du ska skruva i och att låta skruven vara dubbelt så lång som det som ska skruvas upp eller ihop med något annat.
Hos oss finns alltid välutbildad personal som snabbt ger dig svar på sina frågor och kan hjälpa dig tillrätta när du skall välja rätt skruv, mutter, fästelement eller plugg till ditt projekt.

Stort sortiment med hög kvalité
Vårt sortiment är stort och blir allt större. Idag kan vi erbjuda över 10 000 olika produkter och du hittar skruv och mutter för material såsom trä, trall, gips, metall och skruv med olika funktioner för att på bästa sätt utnyttjas av professionella hantverkare och privatpersoner. Rätt skruv, mutter eller plugg ger en trygghet i att arbetet blir som man önskar och med den hållbarhet som man strävar efter.
Vår skruv, muttrar, plugg och övriga produkter är alla av välkända märken med hög kvalité och vi saluför även mer udda produkter för specifika material eller funktioner för att verkligen tillgodose de behov som en hantverkare har. Vi har en gedigen produktkatalog av olika infästningar och fästelement såsom till exempel Duck foot och du hittar skruv med funktioner såsom karmskruv eller bandad skruv. Vi har ett bra sortiment på skruv med olika ytskikt och i olika material för att du som kund ska kunna hitta den bästa skruven för just ditt uppdrag. Om du som kund inte hittar den skruv eller mutter du behöver så kontaktar du oss direkt och vi kommer att göra allt vi kan för att hitta den produkt du söker.
Med kunden i fokus
Vi jobbar ständigt med kundservice och snabba säkra leveranser, vi har ett effektivt lager där hissautomater gör en del av arbetet och vi på detta sätt kan garantera hög service, korta leveranstider och framför allt rätt leverans. Vi säljer våra produkter till styckpris för att du som kund ska kunna handla den mängd och de enstaka produkter som du själv vill. För er som uppskattar en större mängd och har behov av ett bassortiment så finns självklart möjligheten att handla större förpackningar vilket medför ett riktigt attraktivt pris. Vi utvecklar kostnadseffektiva lösningar för att du som kund utan tvekan skall kunna hitta den produkt som du söker till det absolut bästa priset. Har du en bra grund av olika typer av skruv och plugg hemma så ordnar du snart de flesta projekt och lösningar du behöver i hemmet utan att inför varje tillfälle införskaffa nya produkter.
Skruvonline Butik & lager i Göteborg jobbar ständigt med produktutveckling, prissättning och kundanpassning för att ge den allra bästa servicen till dig som kund oavsett om du är professionell hantverkare eller hemmafixare, här är alla lika välkomna.