Behöver du hjälp med rivning i Stockholm? Det kan exempelvis vara av badrum, väggar, golv, kök eller fasader? Oavsett vad det gäller bör du ta kontakt med en bra firma som kan sköta både små och stora byggnadsprojekt. En bra firma är experter inom branschen och ser till att erbjuda arbetet efter dina önskemål. Samtidigt som dem följer dina specifika krav gällande utförandet av själva rivningsarbetet. Ett rivningsprojekt ska utföras på ett genomfört korrekt och professionellt sätt. 

Det är alltid bra att vara ute i god tid. Vissa säsonger är intensiva för hantverkare och det kan vara svårt att få tag på kompetent personal, framförallt i Stockholm. Hör av tidigt till en rivningsfirma om ditt kommande projekt så att dem kan sköta rivningen åt dig. Det kan som sagt gälla rivning av kök, rivning av badrum eller rivning av en byggnad som t.ex. ett garage, förråd eller altan.  

Dammfria rivningar 

Alla hus behöver renoveras förr eller senare. Wasa Skadeservice är en firma som hjälper dig i din renoveringsprocess med bland annat rivning och dammfri demontering. Detta är en metod som Wasa Skadeservice har utvecklat och som med fördel används vid rivning och ombyggnationer, där platsens personal rör sig. Dammfri rivning är något som oftast efterfrågas vid rivningsarbeten som exempelvis vid skolor, sjukhus, kontor, butiker och bostadshus. Dem skärmar även av arbetsområdet för att använda sig av undertrycksventiler för att säkra arbetsområdet utanför så att det hålls fritt från damm. 

Se till att boka rivning i Stockholm redan idag! 

Är du igång med ditt renoverings-projekt och behöver hjälp med rivning i Stockholm? Kontakta Wasa Skadeservice redan idag, så bokar dem in ditt projekt eller skickar en offert vid förfrågan. Dem är verksamma i hela Stockholm och erbjuder även renovering, demolering och asbestsanering. I samband med rivningen är asbestsanering mycket vanligt framför allt på äldre byggnader vilket underlättar för kund om alla tjänster hittas inom samma firma.