Dränering av husgrund och källare i Stockholm

Har du problem med en fuktig källare? Genom att dränera källaren eller husgrunden kan du slippa fuktproblem. Det finns flera olika firmor som erbjuder dränering. Ett företag är Wasanering som erbjuder dränering av husgrund och källare i Stockholm. Dem erbjuder även kapillärbrytning och värmeisolering.  

Dränering

Har du haft problem eller har du problem med att det kommer in vatten från marken runt din husgrund? Detta kan få väldigt kostsamma konsekvenser. Låt inte detta vara genom att skjuta upp det eftersom då finns risken att ditt hus drabbas av både mögel och fuktskador. Ta därför tag i detta i tid för att undvika onödiga extra kostnader. Se till att fixa och skydda ditt hus genom dränering av husgrund. Med hjälp av dränering, hindras överskottsvatten från marken att tränga sig in i källarväggen och leds istället bort från huset. Med ett kapillärbrytande skikt behöver du inte oroa dig över fukt. Det ser till att fukt hindras från att sugas in i väggen eller upp i golvet. Värmeisoleringen håller källarytterväggen varm vilket leder till att fukt torkas ut och bidrar till en jämnare temperatur och lägre uppvärmningskostnader.  

Planering 

Som nybörjare kan det vara svårt att genomföra dränering av husgrund och källare på egen hand. Wasanering.se är ett av många företag som ser till att hjälpa dig med ditt dräneringsprojekt. Med många års erfarenhethet i branschen ser dem till att utföra arbetet på ett säkert och lagligt sätt! 

Kostnad 

Wasanering erbjuder en öppen dialog med sina kunder kring projektet. När dem har fått en uppfattning kring hur stort projektet är kan dem göra en kostnadsbedömning och därefter ett pris för ditt behov.  

Kontakt 

Om du är intresserad av dränering av husgrund och källare i Stockholm, ta hjälp av Wasanering genom att klicka på denna länk för att ta kontakt med dem!