Fasadblästring med sand inom Stockholm
Har du behov av att blästra din fasad eller behöver du hjälp med att riva något? Vi kan utföra sandblästring, vilket är en metod där man med högt tryck blästrar med sand. Detta tar bort beläggningar innan arbete på fasaden ska utföras. Ska den målas om eller putsas så måste ytan vara ren. Ibland kan man tillföra vatten, så kallad fuktblästring, om det gäller miljöer som är känsliga för damm.

Vi jobbar för det mesta med skadade betongytor. Det kan vara frostsprängningar, armeringar som är rostangripna eller karbonatisering. Vi kollar alltid projektet innan för att se vilken typ av blästring som du behöver, men sandblästring tar effektivt bort rost och annat löst, samt att det rengör fasaden på ett suveränt sätt.

Behöver du riva i Stockholm?
När det gäller rivning så är vi på Wasa Skadeservice AB experter. Med gedigen erfarenhet så river vi både smått och stort, och krävs det lite mer finlir så har vi en mycket stor kompetens att riva för hand. Vi har genom åren även utvecklat något som kallas dammfri demontering och rivning. Detta använder vi där arbete fortgår inom lokalerna där vi demonterar. Det är oftast lokaler som inte kan stängas av som sjukhus, butiker, bostadshus, skolor eller vissa kontor. Rent tekniskt skärmas området av där det ska demonteras eller rivas. I arbetet används undertrycksventiler som övervakas med en differenstryckmätare med PC kompatibel logging och larmfunktion.